Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag op weg

Zijn er kosten aan het event verbonden?

Nee. Het event is opgezet onder het motto ‘sharing is caring’. Samen met onze businesspartners delen wij graag onze kennis, zodat u kunt werken aan de praktijk van de toekomst. Een laagdrempelige manier om kennis te vergaren en de volgende dag weer direct in de praktijk toe te passen. Inschrijven kan via de button ‘inschrijven’ rechtsboven op de pagina.

Kan ik alle sessies bijwonen?

Er is een veelzijdig programma voor u samengesteld, met meer dan 20 masterclasses en workshops. Hierin zijn er 3 parallelsessies waaruit u een keuze kunt maken: u kunt dus niet alles bijwonen. Komt u samen met collega’s, dan raden wij u aan om op te splitsen. Na afloop van het Gebruikersevent zullen wij u de presentaties toesturen.

Moet ik SpotOnMedics klant / FysioOne gebruiker zijn?

Nee. Uw praktijk hoeft geen bestaande gebruiker of relatie van het SpotOnMedics all-in-one platform te zijn. Alle fysiotherapeuten uit Nederland mogen vrijblijvend deelnemen aan het Gebruikersevent. Bent u nog niet bekend met ons platform, dan kunt u aansluiten bij de kennismakingsbijeenkomst ‘Welkom bij SpotOnMedics!’, die tijdens de derde parallelsessieronde wordt gegeven door praktijkadviseur Debby Dekkers.

Ik kan niet alle presentaties bijwonen. Wat nu?

Mogelijk is het lastig om een keuze maken in welke masterclasses u wilt bijwonen. Daarom adviseren wij u om met meerdere professionals uit uw praktijk te komen: dan doen jullie als team zoveel mogelijk informatie op.

Ik kan niet blijven voor de borrel met hapjes. Mag ik dan wel komen?

Ja, natuurlijk. SpotOnMedics verplicht niemand om te blijven voor de afsluitende hapjes en drankjes. U bent vrij om te vertrekken wanneer u wilt. Deze afsluiter geeft u echter wel de mogelijkheid om met andere praktijken te spreken over uw praktijkvoering en het gebruik van het all-in-one platform. Op deze manier krijgt u nieuwe inzichten en/of mogelijke werkwijzen die u kunt toepassen in uw praktijk. Dit alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Krijg ik achteraf alle presentaties?

Ja. Alle deelnemers van het Gebruikersevent ontvangen na afloop de presentaties. Mocht u een bepaalde masterclass dus niet kunnen bijwonen, dan kunt u het naslagwerk raadplegen. Uiteraard bent u ook vrij om na het Gebruikersevent contact op te nemen met de (gast)spreker voor aanvullende informatie.

Wat moet ik meenemen naar het event?

Eventueel een laptop of tablet voor aantekeningen. En natuurlijk een open mindset :-).

Mag ik een collega meenemen die niet met SpotOnMedics werkt?

Ja, natuurlijk. Hij of zij is van harte welkom. In de plenaire zaal organiseren wij in de derde parallelsessieronde (om 16.00 uur) een sessie voor de aanwezigen die niet eerder met SpotOnMedics hebben gewerkt. Praktijkadviseur Debby Dekkers legt u dan uit waar SpotOnMedics voor staat en wat we voor de praktijk kunnen betekenen aan de hand van een demonstratie van het all-in-one platform.

Is vooraf inschrijven verplicht?

Ja, vooraf inschrijven is verplicht. Ons hospitality team wil graag weten van welke praktijk u bent en met hoeveel collega’s u aanwezig zult zijn.

Heeft u een vraag? Vul het formulier in. Ons hospitality team staat u graag te woord.

SCHRIJF U IN VOOR DE LAATSTE UPDATES

We hechten veel waarde aan uw privacy. SpotOnMedics gebruikt de informatie die u ons geeft om u te mailen over komende en toekomstige SpotOMedics evenementen. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. We gebruiken deze informatie niet om u SpotOnMedics-producten of -diensten te verkopen, en abonneren u niet op inhoudelijke SpotOnMedics-communicatie. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht