Partners

Samenwerking in de FysioHub

Dank aan onze businesspartners!

Voor de FysioHub (wat is een FysioHub? Lees het hier: https://bit.ly/2VKxerZ) is partnerschap en samenwerking onmisbaar: een hub is tenslotte een onderdeel van een groter geheel. Om die reden zijn er op ons Gebruikersevent verschillende businesspartners aanwezig met wie wij nauw samenwerken. Mede dankzij deze partners wordt het event mogelijk gemaakt. Wilt u ook als partner aanwezig zijn bij het Gebruikersevent? Neem dan contact op met Vicky Los van Marketing & Events: v.los@spotonmedics.nl, 088 6600 800.

"If everyone is moving forward together, then success takes care of itself." - Henry Ford

SCHRIJF U IN VOOR DE LAATSTE UPDATES

We hechten veel waarde aan uw privacy. SpotOnMedics gebruikt de informatie die u ons geeft om u te mailen over komende en toekomstige SpotOMedics evenementen. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. We gebruiken deze informatie niet om u SpotOnMedics-producten of -diensten te verkopen, en abonneren u niet op inhoudelijke SpotOnMedics-communicatie. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht