GEBRUIKERSEVENT 2019

DE FYSIOHUB IN REAL LIFE

Het SpotOnMedics Gebruikersevent is een jaarlijks terugkerende ervaring die nieuwsgierige en innovatieve professionals verenigt. Toonaangevende denkers in de fysiotherapiebranche, innovators en medewerkers van SpotOnMedics verzorgen inspirerende presentaties, parallelsessies en businesscases, ieder met slechts één doel: de deelnemers meenemen op reis naar de toekomst.

Deze middag en avond is voor de praktijkhouder, de praktijkmanager, de fysiotherapeut, de secretaresse, de creatieve marketeer, de start-up oprichter… Voor degenen die enthousiast worden van de toekomst, of degenen die er juist twijfelachtig over zijn en verlangen naar positieve energie. Voor degenen die zoeken naar duidelijke handvaten om verder te komen in de fysiotherapie.

Stap uit de dagelijkse werksleur en kom naar het Gebruikersevent. Leer, praat, reis… En ga meteen aan de slag in uw praktijk!

Locatie: Voor de derde keer op rij organiseren wij het Gebruikersevent in Van der Valk Hotel Veenendaal. Het adres is Bastion 73, 3905 NJ, Veenendaal.

400+
PROFESSIONALS
AANWEZIG
20+
KEYNOTE
SPEAKERS
6+
BUSINESS
CASES

SCHRIJF U HIER IN

KOM SAMEN MET MEER DAN 400 DEELNEMERS

Het jaarlijkse Gebruikersevent bestaat sinds 2015 en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met meer dan 400 deelnemers uit het hele land. SpotOnMedics is het snelst groeiende all-in-one software platform van Nederland, dus reserveer snel uw plek!

INSCHRIJVEN

Beleef Gebruikersevent 2018 opnieuw

Aftermovie

A NOT-WORKING
EVENT
Schermafbeelding 2019-07-05 om 10.54.18
PARALLELSESSIES
Schermafbeelding 2019-07-05 om 10.53.18
MOVING
SPEAKERS
Schermafbeelding 2019-07-05 om 10.54.29
FOOD & BEVERAGE
Schermafbeelding 2019-08-12 om 14.22.29

TERUGBLIK

Het SpotOnMedics Gebruikersevent bestaat al sinds 2015. Inmiddels organiseert SpotOnMedics meer dan 50 events per jaar, met het Gebruikersevent als hoogtepunt. Mis het niet!

Beleef Gebruikersevent 2017 opnieuw

Aftermovie

AANWEZIGHEID PERS

Bent u een journalist die geïnteresseerd is in het bijwonen van het Gebruikersevent, of die meer over ons te weten wilt komen? Neem dan contact op met Vicky Los van Marketing & Events: v.los@spotonmedics.nl, 088 6600 800.

SCHRIJF U IN VOOR DE LAATSTE UPDATES

We hechten veel waarde aan uw privacy. SpotOnMedics gebruikt de informatie die u ons geeft om u te mailen over komende en toekomstige SpotOMedics evenementen. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. We gebruiken deze informatie niet om u SpotOnMedics-producten of -diensten te verkopen, en abonneren u niet op inhoudelijke SpotOnMedics-communicatie. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht