Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Wat is het verschil tussen de ‘verkorte’, uitgebreide’ en +/enter methode?

  • Wachtlijst
  • SpotOnMedics FysioOne

Verkorte wachtlijst:
De verkorte wachtlijst wordt gebruikt wanneer u een patiënt snel gaat inschrijven, zonder dat u zijn of haar verzekeringsgevens gaat ophalen. Daarbij weet u van te voren nog niet of u de patiënt direct kunt inplannen in de agenda.

Uitgebreide wachtlijst:
De uitgebreide wachtlijst wordt gebruikt wanneer u een patiënt gaat inschrijven, waarbij u ook direct wil zien of en hoe de patiënt verzekerd is. Daarbij heeft u bij de uitgebreide wachtlijst de mogelijkheid om meer informatie over de afspraak te registreren. Daarbij weet u van te voren nog niet of u de patiënt direct kunt inplannen in de agenda.

+/enter methode:
De +/enter methode wordt gebruikt, wanneer u al reeds weet bij welke therapeut en op welke datum en tijdstip u de afspraak gaat plannen. U kunt dan in de agenda op de betreffende plek een ‘+’ plaatsen en direct op de knop ‘enter’ klikken.

Let op: de +/enter methode werkt hetzelfde als de wachtlijst, maar is een snellere methode om uw patiënten in te plannen. Stel u stopt tussentijds met de registratie, dan wordt ook deze registratie gewoon bewaard op de ‘wachtlijst’. 

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht