Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe werkt de klinimetrie preset of hoe kan ik de klinimetrie preset instellen?

  • PatiëntenDossier
  • SpotOnMedics FysioOne

U kunt door middel van de klinimetrie preset een vragenlijst meesturen met de intake vragenlijst. Op deze manier kan een patiënt vóór zijn eerste afspraak reeds een aantal vragenlijsten ingevuld hebben.

Om de klinimetrie preset in te richten gaat u naar configuratie > patiëntdossier > klinimetrie preset > gewenste categorie.

U klikt vervolgens op het loopje links voor deze categorie. Door middel van de oranje knop met de tekst ‘aanpassen’ kunt u klinimetrie opzoeken en toevoegen aan de categorie.

Hieronder een screenshot van de klinimetrie pre-set.

In de kolom: ‘T0 via portaal’ kunt u aangeven door middel van de ‘ja/nee’ of een vragenlijst meegestuurd moet worden via de intake-vragenlijst na registratie via de wachtlijst.

In de kolom: ‘TE verplicht’ kunt u aangeven door middel van de ‘ja/nee’ of er een eindmeting verplicht moet zijn. Wanneer u het dossier afsluit en geen eindmeting heeft verricht voor dit klinimetrie item, kan het dossier niet afgesloten worden. Hiervan krijgt u een melding in het dossier.

In de kolom: ‘Alleen bij afsluiting’ kunt u aangeven door middel van de ‘ja/nee’ of een klinimetrie-item alleen in het formulier Eindevaluatie & afsluiting via de klinimetrie pre-set zichtbaar moet zijn. (U kunt uiteraard dit klinimetrie-item altijd via het formulier klinimetrie alsnog gebruiken voor uw patiënt).

Categorie invullen in de wachtlijst

Let er goed op dat wanneer u de patiënt inplant via de wachtlijst dat u de categorie invult. Aan deze categorie wordt de klinimetrie pre-set geactiveerd en de eventuele vragenlijsten meegestuurd met de intake-vragenlijst.

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de maandelijkse SpotOnMedics Academy nieuwsbrief.