Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe plaats ik een BIG nummer in mijn bestaande rapportage?

  • Communicatie
  • Communicatie (incl. factuurlayout)
  • Configuratie
  • EPD/dossier
  • SpotOnMedics FysioOne

Er zijn twee nieuwe standaard rapportage sjablonen beschikbaar gekomen:

  • DTF bericht aan huisarts (versie 3)
  • Eindrapportage fysiotherapie (versie 3)
In deze rapportages is het BIG nummer al standaard opgenomen. Indien u reeds gebruikt maakt van bestaande rapportage dan is het mogelijk om het BIG nummer in de bestaande rapportage toe te voegen. Dit kunt u doen via configuratie – patiëntdossier – rapportages.

Let op: wanneer de rapportage nog nooit is aangepast, dan ziet u alleen standaard template van rapportages staan (zie afbeelding hier boven). Om een rapportage inhoudelijk te kunnen aanpassen dient u een kopie te maken van de bestaande rapportage. Dit doet u door op het blauwe pijltje achter de rapportage te klikken. Hierna dient u te klikken op het loepje voor de rapportage om de rapportage aan te kunnen passen. 

U dient onder Acties op het ‘kladblokje’ te klikken. Vergeet niet op de knop ‘opslaan’ te klikken wanneer u de mergecode %big_therapeut% heeft toegevoegd. Als voorbeeld hieronder hoe de mergecode in de rapportage gezet kan worden. U bent vrij deze op een andere plaatst met eventueel gewenste tekst te gebruiken. Let op: het BIG nummer van de ingelogde gebruiker wordt opgenomen in de rapportage. 

Na het toevoegen van de mergecode dient u nog wel de rapportage op ‘ beschikbaar’ te zetten, anders kunt u bij het aanmaken van de rapportage deze niet selecteren.

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht

Tip: handleiding jaarovergang (klik hier)