Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe plaats ik een BIG nummer in de bestaande factuur layout?

  • Communicatie (incl. factuurlayout)
  • Configuratie
  • SpotOnMedics FysioOne

Het is mogelijk om het BIG nummer op de factuur layout te plaatsen.

Ga naar configuratie – algemeen – factuur layout. Hier heeft u de mogelijkheid om de factuur layout in te stellen. Scrol naar ‘layout specifieke instellingen’. Voeg in het blok ‘informatieblok op patientnota’ de mergecode %big_therapeut% toe. Let op: op de factuur wordt het BIG nummer van de coördinerende therapeut overgenomen. Dit is de therapeut die aan het traject hangt. Het is niet mogelijk om het BIG nummer van de therapeut per behandeling op de factuur te krijgen.

 

Wanneer u wenst om het BIG nummer op een andere plek op de factuur te plaatsen dan kan dit door een ander blok te kiezen bijvoorbeeld ‘aftiteling’. Vergeet na het toevoegen van de mergecode niet om middels het diskette icoon u wijziging op te slaan.

Let op: wanneer u gebruik maakt van meerdere bedrijven, dan dient u ook deze factuur layout’s aan te passen. Dit kunt u doen door in het scherm factuur layout instellingen te klikken op het tabje ‘bedrijven’. 

Klik onder acties op het kladblok voor het ‘bedrijf’.

Ook hier heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld in het vak ‘factuur informatieblok’ de mergecode toe te voegen.

 

 

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht

Tip: handleiding jaarovergang (klik hier)