Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe plaats ik een BIG nummer in de bestaande e-mailcommunicatie?

  • Communicatie (incl. factuurlayout)
  • Configuratie
  • SpotOnMedics FysioOne

Er zijn twee nieuwe standaard e-mailsjablonen beschikbaar gekomen:

  • Herinnering afspraak met BIG vermelding
  • Afspraakbevestiging met BIG vermelding
  • Afspraakverzoek voor inplannen via website met BIG vermelding
In deze sjablonen is het BIG nummer al standaard opgenomen. Indien u reeds gebruikt maakt van bestaande e-mailsjablonen dan is het mogelijk om het BIG nummer in de bestaande e-mailsjabloon toe te voegen.

Let op: voordat u een e-mailsjabloon wil aanpassen is het verstandig om even te controleren welk e-mailsjabloon op dat moment wordt gebruikt. Dit kunt u controleren via configuratie – intranet – emailinstellingen. 

Ga naar configuratie – intranet – e-mailsjablonen, om het e-mailsjabloon aan te passen. Het overzicht e-mailsjablonen wordt geopend. Klik op het kladblokje voor het betreffende e-mailsjabloon. Let op: staat hier geen kladblokje, dan maakt u gebruik van een standaard template. Om hier een wijziging in aan te brengen dient u het huidige e-mailsjabloon te kopiëren middels het blauwe pijltje voor het e-mailsjabloon. 

Wanneer u op het kladblokje heeft geklikt heeft u de mogelijkheid om de inhoud van het e-mailsjabloon aan te passen. Voeg hierin de mergecode %big_therapeut% toe. Vergeet niet om op het diskette icoon te klikken om de wijziging op te slaan. Als voorbeeld hieronder hoe de mergecode in het sjabloon gezet kan worden. U bent vrij deze op een andere plaatst met bijbehorende tekst te gebruiken. Let op: dit betreft het BIG nummer van de therapeut die aan de behandeling hangt. 

Let op: wanneer u een kopie heeft gemaakt van een standaard template, dan dient u nog wel dit e-mailsjabloon te koppelen onder e-mailinstellingen. Ga naar configuratie – intranet – e-mailinstellingen en selecteer daar het nieuwe sjabloon. 

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht