Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe kan ik items in het patiëntenportaal instellen?

  • Patiëntportaal
  • SpotOnMedics FysioOne

Via configuratie > intranet > portal instellingen, heeft u de mogelijkheid om items in het patiëntenportaal aan te passen. Denk hierbij aan introductie teksten, afsluitende teksten voor de intakevragenlijst een initiële vragenlijst enz.

Binnen de portal instellingen heeft u allereerst de mogelijkheid om het aanmelden/afmelden van groepsbehandelingen toe te staan. Wanneer u een vinkje zet voor ‘aanmelden voor groepsbehandelingen toestaan’, dan wordt het in het portaal mogelijk dat de patiënt daar zelf middels een vinkje kan aangeven of hij aanwezig zal zijn bij de groepsafspraak. Hetzelfde geldt voor het afmelden van een groepsafspraak. Ook kunt u zelf aanvinken of u wil dat uw patiënten de agenda zichtbaar hebben in het portaal. In de agenda ziet de patiënt alleen zijn of haar afspraken. Als de patient op de afspraak klikt, krijgt hij/zij meer informatie over de afspraak (tijd, locatie enz). Ook kan de klinimetrie vanuit zorgplannen aan of uitgezet worden. Door het vinkje aan te zetten heeft u de mogelijkheid dat de klinimetrie die in een zorgplan zijn toegevoegd automatisch klaar worden gezet in het portaal van de patiënt. Bij het selecteren van het zorgplan in het dossier, wordt de klinimetrie automatisch overgenomen in ‘klinimetrie’ van het dossier en worden deze vragenlijsten/metingen ook direct zichtbaar in het portaal van de patiënt. Let op: de vragenlijsten vanuit metingflow staat nog wel benoemd, maar is momenteel niet meer acties. Als laatste optie heeft u ook de mogelijkheid om een initiële vragenlijst te koppelen. Naast de intake vragenlijst wordt deze geselecteerde vragenlijst altijd en bij iedereen klaargezet in het patiëntenportaal.

 

Ook heeft u de mogelijkheid om de introductie tekst van de startpagina aan te passen. Deze tekst wordt direct zichtbaar op het beginscherm van de patiënt na het inloggen in zijn of haar portaal. Zie hieronder een voorbeeld tekst.

Ook kan de tekst voor de intake vragenlijst tekstueel worden aangepast. Dit is de tekst die zichtbaar wordt wanneer de patiënt op de intakevragenlijst link heeft geklikt in het portaal.

Onderstaande afbeelding geeft aan hoe dit in het patiëntenportaal zichtbaar wordt.

Ook de tekst die verschijnt na het invullen van de intakevragenlijst kan door u worden aangepast. Zie onderstaande afbeelding.

Onderstaande afbeelding geeft aan hoe dit in het patiëntenportaal zichtbaar wordt.

Vergeet na het aanbrengen van uw wijzigingen niet op de ‘opslaan’ knop te klikken.

 

 

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht