Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe kan ik de ruimtes van mijn praktijk beheren?

  • Agenda
  • SpotOnMedics FysioOne

Als een ruimte reeds in gebruik is door een andere therapeut is het met de ruimtebeheer functie mogelijk dat deze desbetreffende ruimte niet meer in te kunnen plannen bij de afspraak details.

Om de functie ruimtebeheer te gebruiken dient u een aantal aanpassingen door te voeren in de configuratie. Als eerst activeert u de ruimte beheer via configuratie > algemeen > omgevingsinstelligen > ruimte beheer actief.

Vervolgens gaat u naar configuratie > declareren > ruimtes om aan te geven aan de gewenste ruimtes het maximaal aantal cliënten in de behandelruimte. Dit kan 1 zijn maar ook meer dan 1 als het gaat om bijvoorbeeld een oefenruimte.

Bij het maken van de afspraak ziet u achter de ruimtes een getal staan (0/1) of (4/10), hier ziet u of een ruimte al in gebruik is genomen of dat er nog plaats is. Als een ruimte vol is (1/1) zal de ruimte uit de selectie gaan, waardoor deze niet onverhoopt gekozen kan worden.

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht