Training / Event
terug naar overzicht

Masterclass Intelligence – Regio Zuid Nederland

 • Masterclass
 • SpotOnMedics
 • Kwaliteitsmanager
 • Praktijkhouder
 • Intelligence
 • In het land

De afgelopen jaren wordt er steeds meer data geanalyseerd. Het bewust zijn van data en over de juiste kennis beschikken om data op correcte wijze te analyseren zijn tegenwoordig een must. Is uw praktijk klaar voor big data en gaat u starten met SpotOnMedics Intelligence? Dan geeft SpotOnMedics u graag de juiste tools om op de juiste manier uw eigen praktijk data te analyseren. 

Inhoud van de masterclass:
Met de masterclass SpotOnMedics Intelligence leert u op basis van 3 avondsessies de belangrijkste tools om data te analyseren. Elke avondsessie bestaat zowel uit een theoretisch als een praktisch onderdeel. De inhoud van de masterclass zal uit de volgende onderdelen bestaan. 

Masterclass Intelligence: training 1 

 • Begrijpen wat analyseren is
 • Begrijpen hoe analyses toegepast worden
 • Begrijpen welke informatie er beschikbaar is in SpotOnMedics Intelligence
 • Begrijpen hoe grafieken afgelezen worden in SpotOnMedics Intelligence

 

Masterclass Intelligence: training 2  

 • Hoe vergelijkt u de praktijkdata met externe bronnen en/of dashboards?
 • Hoe werkt SpotOnMedics Intelligence?
 • Zelf aan de slag met SpotOnMedics Intelligence.

 

Masterclass Intelligence: training 3  

 • Een professional uit het fysiotherapieveld neemt u mee in de wereld van big data en fysiotherapie. Er zal uitvoerig ingegaan worden op het maken van analyses binnen de praktijk. Welke analyses zijn de basis binnen de praktijk? Op welke manier kunt u het meest efficiënt gebruik maken van SpotOnMedics Intelligence binnen uw praktijk?

 

Wie mag zich inschrijven voor de masterclass?
Praktijkhouders, kwaliteitsmanagers en key-users uit de praktijk die betrokken zijn bij het werken met SpotOnMedics Intelligence mogen zich inschrijven voor de masterclass. 

Hoeveel professionals uit onze praktijk mag ik meenemen?
U heeft de mogelijkheid om 3 professionals uit de praktijk deel te laten nemen aan de masterclass. 

Hoe kan ik onze praktijk inschrijven voor de masterclass?
Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor de masterclass SpotOnMedics Intelligence. Klik aan de rechterkant van het scherm op ‘registreer’. Loop de stappen door en uw inschrijving is verstuurd. 

Door wie wordt de masterclass verzorgd?
De masterclass wordt door SpotOnMedics aangeboden. SpotOnMedics zal de eerste twee avondtrainingen verzorgen waarbij er tijdens de derde training in samenwerking met een professional uit het veld de training verzorgd wordt. 

Zijn er kosten verbonden aan deelname van de masterclass?
Aan de deelname van de masterclass zijn geen extra kosten verbonden aangezien dit al opgenomen is in het implementatietraject van SpotOnMedics Intelligence. 

Wat moet u meebrengen naar de masterclass?
Het meenemen van een laptop voor de masterclass is noodzakelijk. Iedere praktijk zal in zijn/haar eigen FysioOne omgeving aan de slag gaan met SpotOnMedics Intelligence. 

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over dit bericht? Onze Klant Contact Professionals staan u graag te woord. Neem contact op via 088 6600 800 (keuze 1) of support@spotonmedics.nl. 

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de maandelijkse SpotOnMedics Academy nieuwsbrief.