Wordt u ook lid van een gebruikersgroep?

Samen werken aan de praktijk van de toekomst | 2025

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Welkom bij de gebruikersgroepen!

SpotOnMedics streeft naar grote betrokkenheid van praktijken bij de ontwikkelingen van onze producten en diensten. Praktijken geven richting aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en functionaliteiten in de software.

Waarom deelnemen aan een gebruikersgroep?

  • Wissel ideeën uit met andere SpotOnMedics gebruikers.
  • Sluit aan bij de kerngroep van de toppraktijken.
  • Leer de SpotOnMedics producten en diensten als de beste kennen.
  • Bespreek gewenste ontwikkelingen voor de toekomst.
  • Stem mee op de programmatuur planning.
  • Vergroot uw netwerk.
MET
65
ZORGPROFESSIONALS

Voor wie is dit bestemd?

Voor iedereen! De gebruikersgroepen bestaan uit gevarieerde leden. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers van het eerste uur, ICT’ers, of praktijken die net gestart zijn met SpotOnMedics. U hoeft niet al jaren klant te zijn om deel te mogen nemen aan de gebruikersgroep.

Kennis is macht

Naast het bespreken van productontwikkeling wordt er ook intensief kennis uitgewisseld over het vakgebied. Dit doen we onder andere door middel van het organiseren van landelijke bijeenkomsten en samenwerkingen met onze gebruikers.

Als deelnemer van een gebruikersgroep bespreken wij twee keer per jaar in klein comité de ontwikkelingen van de markt en SpotOnMedics. Onder leiding van de product manager van SpotOnMedics wordt het overleg gevoerd. Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en het delen van ontwikkelingen.

SpotOnMedics is de eerste leverancier die echt luistert naar de wensen en behoefte van onze zorgprofessionals. Wij kijken alweer uit naar het volgend overleg en dagen uw praktijk uit om ook deel te nemen aan een gebruikersgroep.

René Agterdenbos - Fysiotherapie 't Centrum in Dieren

Experience the difference

Bekijk hieronder de aftermovie van het gebruikersoverleg 2018.

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht