Training / Event
terug naar overzicht

DVDF 2019

  • Branche event
  • KNGF
  • Fysiotherapeut
  • Kwaliteitsmanager
  • Praktijkhouder
  • Secretariaat

Hét jaarlijkse evenement voor alle fysiotherapeuten van Nederland! Zorg dat u erbij bent, op zaterdag 16 november in Den Bosch.


Het is weer bijna zover. Op zaterdag 16 november vindt de 5e editie van de Dag van de Fysiotherapeut plaats in Den Bosch. Het wordt weer een dag vol interessante workshops en lezingen over actuele onderwerpen, posterpresentaties en een uitgebreide beursvloer. Hieronder leest u meer over het programma, de sprekers en over de rol van SpotOnMedics als gouden partner van dit unieke evenement in de branche.

Programma DVDF 2019
“Het is de vijfde editie van dit congres en daarom pakken we groots uit”, aldus KNGF. Erik Scherder, hoogleraar Neuropsychologie, vertelt tijdens de plenaire opening over de relatie tussen bewegen en cognitie. Over wat er met het brein gebeurt als je beweegt en hoe u als fysiotherapeut dit positieve effect nog groter kunt maken. Scherder: ‘De fysiotherapeut kan met zijn werk een enorm positieve bijdrage leveren aan het functioneren van het centraal zenuwstelsel.’ Na de opening van Erik Scherder kunt u diverse workshops en lezingen bijwonen. Benieuwd naar het complete programma? Klik hier.

SpotOnMedics opnieuw gouden partner
Het team van SpotOnMedics zal weer aanwezig zijn op de beursvloer en spreekt u graag over de ontwikkelingen in uw praktijk, op ons platform en in de branche. Uiteraard vertellen onze adviseurs u graag wat de nieuwste ontwikkelingen op ons platform zijn en hoe u daar als praktijk optimaal gebruik van maakt.

Ontdek wat SpotOnMedics Intelligence voor uw praktijk kan betekenen
Big data is niet langer een term die alleen bestemd is voor Netflix, Uber of Google. Wat in het continu veranderende zorgveld maakt dat we data nodig hebben als fysiotherapeut? En hoe kunnen we het op een eenvoudige manier gebruiken om inzicht te krijgen in bereikte zorg- en bedrijfsresultaten? Laat u informeren over de vele mogelijkheden van big data en ga mee op reis naar de praktijk van de toekomst. Op de SpotOnMedics beursstand geven wij u graag meer informatie aan de hand van een demonstratie-omgeving. Wat levert SpotOnMedics Intelligence úw praktijk op? We adviseren u graag.

Maakt u onderdeel uit van een netwerk van praktijken? Juist dan is SpotOnMedics Intelligence voor u erg geschikt: het biedt extra strategisch, klinisch en financieel voordeel.

Alvast meer lezen?
MedischOndernemen.nl: SpotOnMedics Intelligence: gids door de wereld van big data (juni 2019)
Fysio-xperience.nl: Big data en fysiotherapie (juni 2019)
Video: SpotOnMedics Intelligence introductie van data scientist Monique Rientjes (juni 2019)
Video: SpotOnMedics Intelligence update van data scientist Monique Rientjes (augustus 2019)

Locatie
1931 Congrescentrum
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch
Klik hier voor Google Maps

Zien wij u op zaterdag 16 december op onze beursstand? Graag tot dan.

    Afbeeldingsresultaat voor logo dag van de fysiotherapeut      

Meer informatie?
Ga naar: www.dvdf.nl

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de maandelijkse SpotOnMedics Academy nieuwsbrief.