Whitepaper
terug naar overzicht

Samenwerken in regio leidt tot strategisch voordeel

Van concurreren naar samenwerken. Waarom, en vooral, hoe?

De tijden zijn veranderd, dit geeft praktijken de ruimte om elkaar niet langer als concurrentie te zien, maar juist krachten te bundelen. Door samenwerken kunt u een sterkere positie in de regio innemen, uw praktijk verder laten groeien en tegelijkertijd de condities en werkafspraken voor uw zorgverlening verbeteren.

Een van de voordelen van samenwerken is dat u gezamenlijk gebruik kunt maken van de overeengekomen missie, visie, jaarplan en het overig beleid: hierdoor plukt u de vruchten van het gezamenlijke belang en de hieruit ontstane handboeken, protocollen en (hulp)middelen.
Ook kunt u met gebruik van een ketendatabase de door u verzamelde data slim inzetten en hierdoor meer draagkracht creëren om in gesprek te gaan met stakeholders.

Lees in deze whitepaper alles over de voordelen van samenwerken, de verschillende vormen van samenwerken, hoe u kosten kunt besparen en een stappenplan om dit gehele proces in werking te zetten. Daarnaast laten we u zien hoe u uw team on board krijgt en meeneemt in de weg naar samenwerking. Leest u mee?

Aantal pagina’s: 28
Bestandstype: .pdf

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht