Whitepaper
terug naar overzicht

SpotOnMedics Intelligence

Met gebruik van praktijksoftware zoals een EPD verzamelt u als fysiotherapeut doorlopend data. De datasets van praktijken groeien, en door de overvloed aan gegevens ontstaat er steeds meer bruikbare informatie waarmee u terug kunt kijken op resultaten in de fysiotherapiepraktijk in het afgelopen jaar, de maand of week.

Maar de échte waarde van data ligt ergens anders. Al deze beschikbare informatie zegt inmiddels namelijk niet alleen iets over het verleden; het zegt juist iets over de toekomst. Business Intelligence (B.I.) tools zoals SpotOnMedics Intelligence, programma’s die opgeslagen gegevens analyseren en visualiseren, zijn hierin onmisbaar. Zij kunnen in al deze gegevens trends ontdekken die ons helpen om betere toekomstvoorspellingen te doen. Wat is de meest effectieve aanpak om een 65-jarige vrouw met heupklachten te behandelen, of een 27-jarige jongen die last heeft van zijn nek? Niet voor niets wordt big data steeds vaker “het nieuwe goud” genoemd.

In dit whitepaper over SpotOnMedics Intelligence bespreken we de tool, maar vooral ook de wereld van data eromheen. Waarom is big data belangrijk, juist nu? Hoe is zo’n tool voor data analyse anders dan een EPD? Wat is het verschil tussen het gebruik van een externe dataverzameling en zelf data verzamelen, en wat zijn de mogelijkheden tot het starten van of aansluiten bij een netwerk van praktijken? Bij het whitepaper hoort ook een interview met een praktijkhouder die actief bezig is met de data van haar praktijk, en een demonstratievideo. En we bespreken, uiteraard, hoe u nou een echte eerste stap kunt zetten naar data analyse.

Kortom: een whitepaper vol interessante en belangrijke informatie voor therapeuten en praktijkhouders die alles willen weten van de mogelijkheden met data. Of wilt u er eigenlijk niets mee te maken hebben, en gelooft u dat big data alleen bestemd is voor de Facebook’s en de Coca Cola’s van de wereld? Klik ook – juist! – dan op de download-knop. In 26 pagina’s vertellen wij op toegankelijke wijze hoe iedere therapeut en praktijkhouder inzicht, slimmer management en meerwaarde kan creëren met eigen praktijkdata. 

Mocht u na het lezen van het whitepaper nog vragen hebben dan staan de consultants en adviseurs van SpotOnMedics klaar om uw praktijk te ondersteunen.

Aantal pagina’s: 25
Bestandstype: .pdf

 

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht