Whitepaper
terug naar overzicht

eHealth commercieel inzetten in de praktijk

eHealth SpotOnMedics 2       eHealth SpotOnMedics

eHealth is een breed begrip en daardoor soms moeilijk samen te vatten. In de eHealth-monitor van NICTIZ en Nivel wordt eHealth aangeduid als ‘het gebruik van heden- daagse informatie- en communicatietechnologieën, in het bijzonder internettechnologie, om gezondheid en gezond- heidszorg te ondersteunen of te verbeteren.’

Wellicht spreekt de smartwatch, de FitBit of andere wearables direct tot uw verbeelding. Dat zijn zomaar enkele voorbeelden van eHealth. In de fysiotherapie wordt tot op heden mondjesmaat gebruik gemaakt van eHealth mogelijkheden, terwijl er heel veel toepassingen voorhanden zijn die bijvoorbeeld uw therapeut kunnen ontlasten.

Kansen, uitdagingen en verdienmodellen
De digitalisering van de maatschappij, de introductie van smartphones en tablets, en het inzetten hiervan tijdens uw dagelijkse zorg biedt u veel kansen. Echter ziet u waarschijnlijk ook veel uitdagingen. Of wellicht ziet u het nut niet direct in. Ontdek alle kansen, mogelijkheden en verdienmodellen in de gratis whitepaper! Achterin vindt u 2 businesscases van andere fysiotherapiepraktijken die eHealth inzetten.

Aantal pagina’s: 32
Bestandstype: .pdf

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de maandelijkse SpotOnMedics Academy nieuwsbrief.