Whitepaper
terug naar overzicht

Digitale perfectie: van patiëntendossier tot boekhouding

SpotOnMedics levert software waarmee de zorgprofessional zijn volledige praktijk runt. Van afspraak tot patiëntendossier en van declaraties tot boekhouding. ‘All-in-one’ ontzorging noemen wij dat. Al vanaf de dag van oprichting verzorgt Yuki in dit traject de online boekhouding. Samen bieden SpotOnMedics en Yuki de klanten hiermee ‘digitale perfectie’.

Hoe runt u momenteel uw (online) boekhouding?
SpotOnMedics levert software waarmee de zorgprofessional zijn volledige praktijk runt. Van afspraak tot patiëntendossier tot declaraties tot boekhouding. ‘All-in-one’ ontzorging noemen ze dat. Al vanaf de dag van oprichting verzorgt Yuki in dit traject de online boekhouding. Samen bieden SpotOnMedics en Yuki de klanten hiermee ‘digitale perfectie’.

SpotOnMedics & Yuki
Elke zorgondernemer krijgt via Yuki de beschikking over zijn eigen, gepersonaliseerde dashboard waarmee hij altijd en overal inzicht heeft in zijn actuele cijfers en direct vergelijkingen kan maken. U hoeft niet meer te wachten op je jaaropgave, u hoeft niet meer te wachten tot u bij een pc bent. Het enige dat u nodig heeft is een smartphone. U scant, mailt, klikt, klaar. Niels Rientjes (SpotOnMedics) legt het uit in deze video.

Aantal pagina’s: 11
Bestandstype: .pdf

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de maandelijkse SpotOnMedics Academy nieuwsbrief.