Whitepaper
terug naar overzicht

100% Cloud voor de fysiotherapiepraktijk

Het belang van 100% Cloud
Hoe staat uw informatiebeveiliging ervoor? Loopt u momenteel risico om gehackt te worden? Zijn uw ICT-kosten nog in verhouding met wat u ervoor krijgt? En zou werken in de cloud een passende oplossing zijn voor uw praktijk? Zo ja, dan verplaatst u uw documenten en e-mail naar een streng beveiligde online omgeving. Dit is vaak veel veiliger en bovendien veel efficiënter én goedkoper.

De wereld is veranderd en daarmee ook de manier van zorgverlening binnen de praktijk. Vroeger had je een vaste locatie, een vaste werkplek en één machine. Nu zijn bijna alle praktijken veel dynamischer, al dan niet met meerdere vestigingen.

100% Cloud. Log in waar en wanneer u maar wilt. Op elk apparaat. Zowel thuis, als langs het voetbalveld of bij een patiëntbezoek aan huis. Samen met de Google Cloud specialisten transformeert SpotOnMedics fysiotherapiepraktijken van traditioneel naar digitaal werken.

In het kort:
– Uw documenten in de Cloud
– Uw e-mail in de Cloud
– Integratie met FysioOne
– Alles goed beveiligd
– Bespaar op uw ICT-kosten

Meer weten over 100% Cloud bij u in de praktijk?
Lees deze gratis whitepaper en laat Stan Megens, Google Cloud Partner u meer vertellen over de voordelen en mogelijkheden.

Aantal pagina’s: 16
Bestandstype: .pdf

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht