X
X

Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor de ABN AMRO Masterclass op dinsdagavond 11 juni 2019 @SpotOnMedics, Hoofddorp!

Inschrijven

Hartelijk dank voor uw inschrijving. U ontvangt direct een bevestiging van uw inschrijving. Wij nemen tevens zo spoedig mogelijk contact met u op om de inschrijving af te ronden.

Ik blijf eten: Ja - Nee
Hoeveel gasten wilt u aanmelden?
Gast 2
Ik blijf eten: Ja - Nee
Gast 3
Ik blijf eten: Ja - Nee
Gast 4
Ik blijf eten: Ja - Nee
Verzenden
Dinsdag 18 juni @ SpotOnMedics

MASTERCLASS
ABN AMRO en partners

Succesvol ondernemen in de fysiotherapie

Kom op dinsdag 18 juni ook naar de ABN AMRO masterclass

Succesvol ondernemen in de fysiotherapie

Beste praktijkhouders, fysiotherapeuten en relaties,

In 2018 organiseerde ABN AMRO een reeks masterclasses over de fysiotherapiepraktijk van de toekomst. Wegens groot succes wordt in 2019 een nieuwe reeks aangeboden. Dit jaar luidt het thema ‘Succesvol ondernemen in de fysiotherapie’. Deze masterclasses worden georganiseerd door ABN AMRO in samenwerking met SpotOnMedics, Physitrack en KNGF. Op dinsdag 18 juni krijgt SpotOnMedics de eer om deze populaire masterclass in Hoofddorp (regio Amsterdam) te organiseren en faciliteren.

Vraagt u zich weleens af hoe u uw praktijk toekomstbestendig maakt? De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen zijn mondiger, stellen hogere eisen en hebben nieuwe technologie tot hun beschikking. Dit resulteert in zelfbewuste patiënten met hoge verwachtingen van de zorg. Hoe kunt u als fysiotherapeut het verschil maken? Welke mogelijkheden heeft u om uw praktijk voor te bereiden op de toekomst, bijvoorbeeld door samen te werken? Wij vertellen het u graag in onze Masterclass ‘Succesvol ondernemen in de fysiotherapie’.

Het nieuwe SpotOnMedics kantoor: een FysioHub voor ontmoeting

COUNTDOWN! We tellen af naar...

Di 18 juni, 17.30 uur

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden

Thema: succesvol ondernemen in de fysiotherapie

Programma dinsdag 18 juni

 • Locatie: SpotOnMedics Event Center, Hoofddorp
 • 17:30
  Ontvangst met hapje en drankje

  We starten de avond met een hapje en een drankje in de businessfoyer. Maak kennis met de andere deelnemers en de (gast)sprekers van de avond.

  Vicky Los
  Marketing & Events / Hospitality team
 • 18.30
  Welkomstwoord

  De avond wordt officieel geopend, inclusief een korte toelichting op het thema ‘succesvol ondernemen in de fysiotherapie’. Wat kunt u vanavond verwachten?

  Download presentatie > opening en welkom
 • 18.40
  Kick-off: de veranderende zorgwereld en uw weg naar de toekomst

  SmartHealth is gespecialiseerd in digitale zorgtechnologie en het gebruik daarvan door consumenten. Jan Jacobs neemt u mee in de veranderende zorgwereld, waarin u als praktijk uw eigen weg zal moeten vinden. Welke veranderingen zijn er gaande en welke nieuwe initiatieven ontstaan in het werkveld?

  Jan Jacobs
  Founder & CEO SmartHealth
  Download presentatie > SmartHealth
 • 19.00
  eHealth; wat maakt je onderscheidend en hoe zet je het in?

  In deze praktische workshop neemt Frank van Zon u mee in de praktische mogelijkheden van eHealth en digitale tools in uw praktijk en hoe u hier financieel voordeel uit kunt halen.

  Frank geeft een aantal praktijkvoorbeelden waarmee u direct aan de slag kunt én voorbereid bent op wat gaat komen.

  Frank van Zon
  Directeur Physitrack Nederland
  Download presentatie > Physitrack
 • 19.30
  Pauze

  Tijdens de pauze kunt u de eerste masterclasses nabespreken met uw collega-therapeuten. Heeft u vragen? Dan staan de gastsprekers u graag te woord.

 • 20.00
  Hoe maak ik mijn praktijk toekomstbestendig?

  Tijdens de Masterclass staan Elice Phijffers (ABN AMRO) en Roy Jansen (KNGF) stil bij de kansen die zij zien in de fysiotherapie en welke strategische keuzes er gemaakt kunnen worden door de ondernemende fysiotherapeut. Ook wordt er antwoord gegeven op de vraag hoe u groei kunt financiëren en waar ABN AMRO als bank naar kijkt.

  Elice Phijffers
  Sectorspecialist ABN AMRO
  Roy Jansen
  Ledenadviseur KNGF
  Download presentatie > ABN AMRO / KNGF
 • 20.30
  2019 en.... van patiënt naar cliënt

  Het is 2019 en uw patiënt zit niet stil. We leven in een 24-uurs economie. SpotOnMedics geeft een masterclass over de transformatie van uw patiënt naar cliënt. Hoe gaat u daarmee om en hoe richt u hier uw processen op in? Moderne technologie en hospitality helpen u daarbij. We geven u concrete stappen mee, zodat u na afloop direct aan de slag kunt.

  Frans Rientjes
  Algemeen directeur SpotOnMedics
  Download presentatie > SpotOnMedics
 • 21.00
  Borrel en netwerken

  Stel uw vragen aan de gastsprekers of deel uw ervaringen met andere praktijkhouders en -managers. Wat komt er kijken bij het runnen van een succesvolle praktijk?

 • 22.00
  Einde masterclass

"Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf u snel in. "

Sprekers

De (gast)sprekers hebben diverse achtergronden. Zij maken het programma uniek.

Elice Phijffers, ABN AMRO

Sectorspecialist

Als Sectorspecialist Medische & Vrije beroepen is Elice gespecialiseerd in de branche Fysiotherapie, Medisch Specialisten en Advocatuur. Als financieel specialist in de Zorg is Elice uitstekend op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op dit gebied.

Roy Jansen, KNGF

Ledenadviseur

“Als ledenadviseur wil ik de ervaring en kennis, die ik in mijn carrière heb opgedaan, gebruiken om de positie van de fysiotherapeut en de fysiotherapie te optimaliseren én te bestendigen voor de toekomst. Ik ben fysiotherapeut en bedrijfsfysiotherapeut. Ik heb 25 jaar gewerkt in de 1e lijn en heb toen in 2016 de overstap gemaakt naar het KNGF. Ik denk in kansen en het lean & mean inrichten van processen.”

Jan Jacobs, SmartHealth

Founder & CEO

Jan Jacobs is een ervaren IT-ondernemer en adviseur van zorginstellingen, ondernemers en investeringsmaatschappijen. Met SmartHealth houdt hij zich bezig met digitale technologie in de zorg. Jan Jacobs is gastspreker tijdens de ABN AMRO masterclass op 18 juni.

Frank van Zon, Physitrack

Directeur Physitrack Nederland

Als programmadirecteur is Frank onder andere verantwoordelijk voor de uitrol van het Physitrack platform in Nederland. Frank toont u graag concrete voorbeelden van eHealth in de praktijk en hoe u hier financieel voordeel uit haalt.

Frans Rientjes, SpotOnMedics

Algemeen directeur

Co-founder en algemeen directeur bij SpotOnMedics. Frans spreekt tijdens de masterclass over de weg van patiënt naar cliënt en alle ingrediënten die je daar als fysiotherapiepraktijk bij nodig hebt.

Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

Partners en organisatie

De masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie: SpotOnMedics, Hoofddorp

De masterclass vindt plaats in het Event Center van SpotOnMedics, in Hoofddorp. Op de kaart hieronder vindt u de exacte locatie. Het adres is: Bloemlaan 2, 2132 NP, Hoofddorp.

SpotOnMedics is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Hoofddorp is het +/- 15 minuten lopen naar het kantoor van SpotOnMedics. Bij aankomst belt u naar verdieping 3A en neemt u de trap of lift naar de 3e verdieping.

Komt u met de auto? U kunt gratis parkeren in de parkeergarage. Bij aankomst bij de parkeergarage belt u naar verdieping 3A. Er zijn geen vaste parkeerplekken. Aan de linkerkant van de garage neemt u de trap of lift naar de 3e verdieping. Bij het uitrijden gaat de garagedeur automatisch open.

Het nieuwe SpotOnMedics kantoor: een FysioHub voor ontmoeting