Academy Professionals

Hoe zijn de Academy en de Wensenlijst ontstaan?

 

De afgelopen jaren is SpotOnMedics snel gegroeid. Zo ook het aantal gebruikers van ons All-In-One platform. Inmiddels werken een paar duizend therapeuten met onze software. Dat betekent ook dat we steeds meer gebruikers willen voorzien van kennis en informatie, zodat zij optimaal van de software gebruik kunnen maken en dus zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

Tijdens de gebruikersoverleggen bleek ook regelmatig dat er grote behoefte aan kennis was. Daarom zijn we in 2016 in eerste instantie met een webinarprogramma gestart. Dit initiatief werd zeer positief ontvangen en er werd volop gebruik van gemaakt. Dat zette ons aan het denken. Hoe kunnen we dit verder uitbreiden en vormgeven? Hier hebben we met gebruikers over gesproken en intern over gebrainstormd. En zo ontstond het idee voor de SpotOnMedics Academy alsmede de SpotOnMedics Wensenlijst.

 

Wie dragen binnen SpotOnMedics de Academy en de Wensenlijst?

 

De Academy is nooit af. We vullen het platform continu aan met informatie voor de zorgprofessionals en het praktijkmanagement. Ook de Wensenlijst is continu in beweging door nieuwe wensen, stemmen en reacties. De Academy en de Wensenlijst worden gedragen door een groep van SpotOnMedics professionals.

 

Deze groep bestaat uit:

 

Nicole Bremer, Productmanager:
“Met de Academy kunnen onze gebruikers hun kennis continu vergroten. Op deze manier kunnen ze efficiënter gebruikmaken van de software en houden ze meer tijd over voor de patiënt. Via de Wensenlijst kunnen ze hun wensen kenbaar maken, wat voor de doorontwikkeling van onze software natuurlijk van groot belang is.”

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht