Handleiding
terug naar overzicht

Inhoudsopgave

1. Werken met het handboek

1.1 Fys'Optima / InPraktijk

Het kwaliteitshandboek wordt vanuit de organisaties Fys’Optima en InPraktijk aan uw praktijk aangeboden. Deze partijen hebben SpotOnMedics gekozen als technisch leverancier voor de online handboekomgeving.

In deze handleiding legt SpotOnMedics uit hoe u het beste kunt navigeren in het kwaliteitshandboek.

Klik op paragraaf 2.1 om te starten.

2. Inloggen

2.1 Toegang tot SpotOnMedics via uw webbrowser

SpotOnMedics is een webapplicatie. U kunt u handboek dus benaderen via uw webbrowser, zoals Internet Explorer, Google Chrome, Firefox of Safari. Bij voorkeur wordt er gebruik gemaakt van de webbrowser Google Chrome. Maakt u hier nog geen gebruik van, klik dan hier om Google Chrome te downloaden.

Open de webbrowser op uw computer en surf naar login.SpotOnMedics.nl. Het inlogscherm van SpotOnMedics wordt nu getoond. 

Klik op paragraaf 2.2 om in te loggen op SpotOnMedics.

2.2 Inloggen op SpotOnMedics

U heeft een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen van uw praktijkcoach. Gebruik deze inloggegevens om in te loggen op SpotOnMedics.

Let op: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Voer het precies in zoals u het ontvangen heeft.

2.3 Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Dan kunt u via de link “wachtwoord vergeten” een nieuw wachtwoord opvragen. Deze wordt verstuurd naar het in uw account opgegeven e-mailadres. De beheerder is daarnaast ook bevoegd uw wachtwoord te resetten. U ontvangt dan (wederom) een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. U kunt vervolgens uw wachtwoord zelf aanpassen. Onthoud uw nieuwe wachtwoord goed. 

Klik op paragraaf 2.4 om uit te loggen op SpotOnMedics.

2.4 Uitloggen in SpotOnMedics

Bent u klaar met uw werkzaamheden in het kwaliteitshandboek? Dan adviseren wij u om altijd uit te loggen. Zo weet u zeker dat niemand anders erbij kan.

Uitloggen kunt u doen via uw profiel icoon (rechtsboven) en dan: uitloggen.

In het volgende hoofdstuk gaan we in op het navigeren in het handboek. Klik op paragraaf 3.1.

3. Navigeren in het handboek

3.1 Navigeren in het handboek

Navigeren in SpotOnMedics handboek is eenvoudig. SpotOnMedics heeft een gebruiksvriendelijke uitstraling. De basisindeling van SpotOnMedics bestaat uit een tweetal delen, te weten:

1) Menubalk – Hoofdnavigatiemenu

De menubalk bevat snelkoppelingen naar de modules die beschikbaar zijn voor uw praktijk en voor u als gebruiker.

Afhankelijk van uw licentie en uw specifieke autorisatie in SpotOnMedics worden de juiste hoofdnavigatiemenu iconen getoond.

Indien uw praktijk ook de agenda / EPD licentie afneemt zal de navigatiebalk er anders uitzien, bijvoorbeeld:

 

2) Startpagina

De startpagina is de hoofdpagina van SpotOnMedics. Klik op het ‘huis’ icoon en u komt direct weer op de startpagina.

3.2 Dropdown menu

Als u met uw muis op één van de hoofdnavigatie iconen gaat staan, dan verschijnt er een submenu (dropdown). Zoals: 

Vanuit het submenu kiest u vervolgens de gewenste optie.

Klik op paragraaf 3.3 om zo een detailpagina te bekijken.

3.3 Detailpagina

De detailpagina geeft informatie over het geselecteerde onderdeel. In de onderstaande situatie wordt de procedurestatus van de toegevoegde documenten in het handboek weergegeven.

Klik op paragraaf 3.4 om de iconenset te bekijken.

3.4 Iconen

Een icoon is een image (plaatje, afbeelding) die aanklikbaar is, waarna een specifieke functie wordt gestart. Een aantal van deze iconen ziet u regelmatig terugkomen. In het onderstaande overzicht vindt u de meest gebruikte iconen met een korte beschrijving. 

 Inzoomen op de regel; na het klikken wordt u gebracht naar een pagina waar meer detailinformatie getoond wordt.

 Terug naar de vorige pagina of terug naar de startpagina.

 Toevoegen van een nieuw item.

 Wijzigen van de gegevens uit de geselecteerde regel en/of bewerken van een document/persoon.

 Verwijderen van de geselecteerde regel.

 Sorteren van de tabel op deze kolom.

 Opslaan van de ingevoerde gegevens.

 Uploaden van documenten en bestanden.

 De gegevens op de pagina worden geëxporteerd naar een formaat dat leesbaar is bijv. Microsoft Excel. U krijgt de keuze om het bestand direct te openen of op te slaan.

Voor de volledige sheet met iconen verwijzen wij u graag door naar een document met de nieuwe lay-out van SpotOnMedics FysioOne. Klik hier.

4. SpotonMedics instellingen

4.1 Persoonlijke instellingen

Uw persoonlijke instellingen kunt u wijzigen door vanaf de startpagina via het profiel icoon (rechtsboven) op “mijn voorkeuren” te klikken.

Via de persoonlijke instellingen kunt u:

– uw volledige naam en initialen aanpassen;
– aangeven welke intranet berichten u op welke manier wilt ontvangen;
– het e-mailadres aanpassen dat SpotOnMedics gebruikt om u e-mails te sturen.

Intranet instellingen: via de menulijsten kunt u kiezen welke berichten u op welke volgorde wel of niet weer wilt weergeven. Dit laatste is alleen van toepassing als u ook een Agenda / EPD licentie bij SpotOnMedics heeft afgenomen.

4.2 Wachtwoord wijzigen

Via het profiel icoon kunt u uw wachtwoord wijzigen. Uw wachtwoord is maximaal 90 dagen geldig. Daarna dient er een nieuw wachtwoord te worden aangemaakt. Dit in het kader van informatieveiligheid. 

U wordt gevraagd uw huidige wachtwoord ook in te geven zodat onbevoegde personen met toegang tot uw computer niet te staat zijn uw wachtwoord te wijzigen.

5. Dossierfunctie en support

5.1 Dossierfunctie

Ook in het linkermenu vanaf de startpagina vindt u de button “Dossier”. Als u hierop klikt, komt u terecht in het dossier van de praktijk. Deze kan gevuld worden met inzichtbare documenten vanuit Fys’Optima. Als u deze pagina opent vindt u links een menu met mappen.

Als u op een map klikt komen de beschikbare documenten tevoorschijn. Door op de loep te klikken kunt u het document inzien, downloaden en eventueel printen. Bij voorkeur wordt er gewerkt vanuit het digitale handboek.

Klik op paragraaf 5.2 om meer te lezen over ondersteuning.

5.2 Support

Indien u vragen heeft over de werking van het handboek verwijzen wij u graag naar uw Fys’Optima / InPraktijk praktijkcoach. Dit is uw eerste aanspreekpunt voor het kwaliteitshandboek.

Technische ondersteuning?
Indien technische ondersteuning gewenst is dan kunt u hiervoor een ticket aanmaken via het support icoon van SpotOnMedics.

Als u contact heeft gehad met Support, telefonisch of via het contactformulier, dan wordt er een melding aangemaakt met uw vraag/klacht. Wanneer u naar de pagina “Mijn meldingen/vragen” gaat ziet u de voortgang van uw melding. U ziet bijvoorbeeld of deze in behandeling is genomen, of dat SpotOnMedics eerst een wedervraag gesteld heeft. 

Als de melding afgesloten is betekent dit dat het probleem of de melding is opgelost. Vaak vindt u dan een terugkoppeling met wat er aan de hand was, of hoe het in de toekomst voorkomen kan worden.

Als het juiste antwoord niet te vinden is in de handleiding of in de veelgestelde vrage, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met uw praktijkcoach.

6. Medewerkers beheren

6.1 Medewerkers toevoegen

Medewerkers beheren.
Let op! Alleen beschikbaar voor het praktijkmanagement.

Wanneer u als kwaliteitsmanager ingelogd bent beschikt u over de mogelijkheid medewerkers toe te voegen, te verwijderen en wachtwoorden in te stellen/aan te passen/te resetten.

Medewerker toevoegen
Vanaf de startpagina kunt u via de knop “Configuratie – Algemeen – Gebruikers” uw medewerkers binnen de praktijk beheren en toevoegen.

Klik hier op gebruikers. U komt nu op een nieuw scherm waar u de gebruikerstabel treft. Bovenin de pagina vindt u een groen plusje die het mogelijk maakt een nieuwe medewerker aan te maken.

Vervolgens kunt u alle gegevens van de nieuwe medewerker invoeren en bepaalde bevoegdheden geven.

In de volgende paragraaf lichten we de velden toe.

6.2 Definities bij het toevoegen van medewerkers

Non inlogaccount kunt u gebruiken als u wél een medewerker wilt toevoegen aan het systeem (om documentatie bij te houden of acties in te stellen) maar als u niet wilt dat deze gebruiker zelf kan inloggen. 

Wanneer u de checkbox e-mailnotificaties ontvangen aanvinkt ontvangt de medewerker een e-mail als er nieuwe documenten zijn toegevoegd of aangepast.

Het licentietype bepaalt wat een gebruiker wel en niet kan doen in het systeem. Licentietype medewerker kan bijvoorbeeld alleen documenten inzien, maar niet wijzigen of toevoegen. Managers en kwaliteitsmanagers kunnen dit echter wel.

UserID wordt gebruikt als inlognaam voor het account. Dit moet de gebruiker dus invoeren als hij/zij inlogt op SpotOnMedics.

De checkbox Accountgegevens via e-mail naar gebruiker draagt er zorg voor dat de gegevens zoals het wachtwoord en gebruikersnaam naar de nieuwe medewerker worden verzonden.

Tip: Klik als u klaar bent altijd op het diskette icoon onderaan de pagina. Anders worden de gegevens niet opgeslagen.

6.3 Medewerker aanpassen

Als u een medewerker wilt aanpassen omdat bijvoorbeeld de functie, de rechten of de persoonlijke gegevens aangepast moeten worden dan kunt u dit doen door naar de pagina “Configuratie – Algemeen – Gebruikers” te gaan en in plaats van op het groene plusje nu op het kladblokje voor de betreffende gebruiker te klikken.

 (bewerken van een gebruiker)

U komt dan bij de basisgegevens van deze medewerker. De definities van de knoppen en invoervelden kunt u vinden in de vorige paragraaf “medewerker toevoegen”.

Tip: Klik als u klaar bent altijd op het diskette icoon onderaan de pagina. Anders worden de gegevens niet opgeslagen.

6.4 Wachtwoord medewerker resetten

Wanneer u zich in de overzichtspagina van uw medewerkers bevindt (daar waar u ook een nieuwe medewerker kunt toevoegen) vindt u rechts naast de medewerker een sleutel . Als u hier op klikt wordt er een e-mail naar die gebruiker verstuurd met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

U vindt de gele sleutel  aan de rechterkant van het scherm (per medewerker).

Als u de checkbox “Accountgegevens via e-mail naar gebruiker” aanvinkt wordt het nieuwe wachtwoord naar de desbetreffende gebruiker verzonden. 

Tip: Klik als u klaar bent altijd op het diskette icoon onderaan de pagina. Anders worden de gegevens niet opgeslagen.

7. Kunt u hulp gebruiken?

7.1 Wij wensen u veel succes en werkplezier toe!

Wij wensen u veel succes bij de implementatie van het kwaliteitshandboek en bij het continu verbeteren van uw praktijk.

Indien u hulp kunt gebruiken bij het gebruik van het kwaliteitshandboek dan verwijzen wij u graag door naar (uw praktijkcoach van) Fys’Optima / InPraktijk. De algemene contactgegevens zijn als volgt:

Contactgegevens:
Fys’Optima / InPraktijk
T: 0416 330 622
W: Fys’Optima / InPraktijk

Technische vragen
Indien u technische vragen heeft over het handboek dan kunt u hiervoor een ticket aanmaken via het supportsysteem. Klik hier om een ticket aan te maken.

Contactgegevens:
SpotOnMedics Supportdesk
T: 088 6600 800
E: support@SpotOnMedics.nl

Handboek navigatiedocument

Laatst gewijzigd door: Niels Rientjes op 10-07-2019 - 10:17:25
  • HKZ Handboek
  • SpotOnMedics FysioOne

Introductie

Deze handleiding is bedoeld voor praktijken die gebruikmaken van het Fys’Optima / InPraktijk kwaliteitshandboek. Toegang tot het digitale kwaliteitshandboek wordt via SpotOnMedics verleend. Per hoofdstuk wordt beschreven waar uw praktijk minimaal aan moet voldoen.

De structuur en de beschrijvingen in het kwaliteitshandboek, de begeleiding van de Fys’Optima / InPraktijk praktijkcoach op procedures in de hoofdstukken en de vragen die met deze coach besproken kunnen worden, maken het voor de praktijk eenvoudig om tot een werkbaar kwaliteitsmanagementsysteem te komen.

Om goed aan de slag te kunnen gaan met het kwaliteitshandboek is het belangrijk dat u weet u hoe u hierin kunt navigeren. In deze handleiding nemen wij u stap-voor-stap mee aan de hand van een navigatiedocument.

Mochten er na het lezen van deze handleiding nog vragen zijn, dan staat uw praktijkcoach van Fys’Optima / InPraktijk u graag te woord. U kunt uw coach bereiken via zijn/haar directe contactgegevens of via het hoofdkantoor: T. 0416 330 622.

Inhoudsopgave

1. Werken met het handboek

1.1 Fys'Optima / InPraktijk

Het kwaliteitshandboek wordt vanuit de organisaties Fys’Optima en InPraktijk aan uw praktijk aangeboden. Deze partijen hebben SpotOnMedics gekozen als technisch leverancier voor de online handboekomgeving.

In deze handleiding legt SpotOnMedics uit hoe u het beste kunt navigeren in het kwaliteitshandboek.

Klik op paragraaf 2.1 om te starten.

2. Inloggen

2.1 Toegang tot SpotOnMedics via uw webbrowser

SpotOnMedics is een webapplicatie. U kunt u handboek dus benaderen via uw webbrowser, zoals Internet Explorer, Google Chrome, Firefox of Safari. Bij voorkeur wordt er gebruik gemaakt van de webbrowser Google Chrome. Maakt u hier nog geen gebruik van, klik dan hier om Google Chrome te downloaden.

Open de webbrowser op uw computer en surf naar login.SpotOnMedics.nl. Het inlogscherm van SpotOnMedics wordt nu getoond. 

Klik op paragraaf 2.2 om in te loggen op SpotOnMedics.

2.2 Inloggen op SpotOnMedics

U heeft een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen van uw praktijkcoach. Gebruik deze inloggegevens om in te loggen op SpotOnMedics.

Let op: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Voer het precies in zoals u het ontvangen heeft.

2.3 Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Dan kunt u via de link “wachtwoord vergeten” een nieuw wachtwoord opvragen. Deze wordt verstuurd naar het in uw account opgegeven e-mailadres. De beheerder is daarnaast ook bevoegd uw wachtwoord te resetten. U ontvangt dan (wederom) een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. U kunt vervolgens uw wachtwoord zelf aanpassen. Onthoud uw nieuwe wachtwoord goed. 

Klik op paragraaf 2.4 om uit te loggen op SpotOnMedics.

2.4 Uitloggen in SpotOnMedics

Bent u klaar met uw werkzaamheden in het kwaliteitshandboek? Dan adviseren wij u om altijd uit te loggen. Zo weet u zeker dat niemand anders erbij kan.

Uitloggen kunt u doen via uw profiel icoon (rechtsboven) en dan: uitloggen.

In het volgende hoofdstuk gaan we in op het navigeren in het handboek. Klik op paragraaf 3.1.

3. Navigeren in het handboek

3.1 Navigeren in het handboek

Navigeren in SpotOnMedics handboek is eenvoudig. SpotOnMedics heeft een gebruiksvriendelijke uitstraling. De basisindeling van SpotOnMedics bestaat uit een tweetal delen, te weten:

1) Menubalk – Hoofdnavigatiemenu

De menubalk bevat snelkoppelingen naar de modules die beschikbaar zijn voor uw praktijk en voor u als gebruiker.

Afhankelijk van uw licentie en uw specifieke autorisatie in SpotOnMedics worden de juiste hoofdnavigatiemenu iconen getoond.

Indien uw praktijk ook de agenda / EPD licentie afneemt zal de navigatiebalk er anders uitzien, bijvoorbeeld:

 

2) Startpagina

De startpagina is de hoofdpagina van SpotOnMedics. Klik op het ‘huis’ icoon en u komt direct weer op de startpagina.

3.2 Dropdown menu

Als u met uw muis op één van de hoofdnavigatie iconen gaat staan, dan verschijnt er een submenu (dropdown). Zoals: 

Vanuit het submenu kiest u vervolgens de gewenste optie.

Klik op paragraaf 3.3 om zo een detailpagina te bekijken.

3.3 Detailpagina

De detailpagina geeft informatie over het geselecteerde onderdeel. In de onderstaande situatie wordt de procedurestatus van de toegevoegde documenten in het handboek weergegeven.

Klik op paragraaf 3.4 om de iconenset te bekijken.

3.4 Iconen

Een icoon is een image (plaatje, afbeelding) die aanklikbaar is, waarna een specifieke functie wordt gestart. Een aantal van deze iconen ziet u regelmatig terugkomen. In het onderstaande overzicht vindt u de meest gebruikte iconen met een korte beschrijving. 

 Inzoomen op de regel; na het klikken wordt u gebracht naar een pagina waar meer detailinformatie getoond wordt.

 Terug naar de vorige pagina of terug naar de startpagina.

 Toevoegen van een nieuw item.

 Wijzigen van de gegevens uit de geselecteerde regel en/of bewerken van een document/persoon.

 Verwijderen van de geselecteerde regel.

 Sorteren van de tabel op deze kolom.

 Opslaan van de ingevoerde gegevens.

 Uploaden van documenten en bestanden.

 De gegevens op de pagina worden geëxporteerd naar een formaat dat leesbaar is bijv. Microsoft Excel. U krijgt de keuze om het bestand direct te openen of op te slaan.

Voor de volledige sheet met iconen verwijzen wij u graag door naar een document met de nieuwe lay-out van SpotOnMedics FysioOne. Klik hier.

4. SpotonMedics instellingen

4.1 Persoonlijke instellingen

Uw persoonlijke instellingen kunt u wijzigen door vanaf de startpagina via het profiel icoon (rechtsboven) op “mijn voorkeuren” te klikken.

Via de persoonlijke instellingen kunt u:

– uw volledige naam en initialen aanpassen;
– aangeven welke intranet berichten u op welke manier wilt ontvangen;
– het e-mailadres aanpassen dat SpotOnMedics gebruikt om u e-mails te sturen.

Intranet instellingen: via de menulijsten kunt u kiezen welke berichten u op welke volgorde wel of niet weer wilt weergeven. Dit laatste is alleen van toepassing als u ook een Agenda / EPD licentie bij SpotOnMedics heeft afgenomen.

4.2 Wachtwoord wijzigen

Via het profiel icoon kunt u uw wachtwoord wijzigen. Uw wachtwoord is maximaal 90 dagen geldig. Daarna dient er een nieuw wachtwoord te worden aangemaakt. Dit in het kader van informatieveiligheid. 

U wordt gevraagd uw huidige wachtwoord ook in te geven zodat onbevoegde personen met toegang tot uw computer niet te staat zijn uw wachtwoord te wijzigen.

5. Dossierfunctie en support

5.1 Dossierfunctie

Ook in het linkermenu vanaf de startpagina vindt u de button “Dossier”. Als u hierop klikt, komt u terecht in het dossier van de praktijk. Deze kan gevuld worden met inzichtbare documenten vanuit Fys’Optima. Als u deze pagina opent vindt u links een menu met mappen.

Als u op een map klikt komen de beschikbare documenten tevoorschijn. Door op de loep te klikken kunt u het document inzien, downloaden en eventueel printen. Bij voorkeur wordt er gewerkt vanuit het digitale handboek.

Klik op paragraaf 5.2 om meer te lezen over ondersteuning.

5.2 Support

Indien u vragen heeft over de werking van het handboek verwijzen wij u graag naar uw Fys’Optima / InPraktijk praktijkcoach. Dit is uw eerste aanspreekpunt voor het kwaliteitshandboek.

Technische ondersteuning?
Indien technische ondersteuning gewenst is dan kunt u hiervoor een ticket aanmaken via het support icoon van SpotOnMedics.

Als u contact heeft gehad met Support, telefonisch of via het contactformulier, dan wordt er een melding aangemaakt met uw vraag/klacht. Wanneer u naar de pagina “Mijn meldingen/vragen” gaat ziet u de voortgang van uw melding. U ziet bijvoorbeeld of deze in behandeling is genomen, of dat SpotOnMedics eerst een wedervraag gesteld heeft. 

Als de melding afgesloten is betekent dit dat het probleem of de melding is opgelost. Vaak vindt u dan een terugkoppeling met wat er aan de hand was, of hoe het in de toekomst voorkomen kan worden.

Als het juiste antwoord niet te vinden is in de handleiding of in de veelgestelde vrage, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met uw praktijkcoach.

6. Medewerkers beheren

6.1 Medewerkers toevoegen

Medewerkers beheren.
Let op! Alleen beschikbaar voor het praktijkmanagement.

Wanneer u als kwaliteitsmanager ingelogd bent beschikt u over de mogelijkheid medewerkers toe te voegen, te verwijderen en wachtwoorden in te stellen/aan te passen/te resetten.

Medewerker toevoegen
Vanaf de startpagina kunt u via de knop “Configuratie – Algemeen – Gebruikers” uw medewerkers binnen de praktijk beheren en toevoegen.

Klik hier op gebruikers. U komt nu op een nieuw scherm waar u de gebruikerstabel treft. Bovenin de pagina vindt u een groen plusje die het mogelijk maakt een nieuwe medewerker aan te maken.

Vervolgens kunt u alle gegevens van de nieuwe medewerker invoeren en bepaalde bevoegdheden geven.

In de volgende paragraaf lichten we de velden toe.

6.2 Definities bij het toevoegen van medewerkers

Non inlogaccount kunt u gebruiken als u wél een medewerker wilt toevoegen aan het systeem (om documentatie bij te houden of acties in te stellen) maar als u niet wilt dat deze gebruiker zelf kan inloggen. 

Wanneer u de checkbox e-mailnotificaties ontvangen aanvinkt ontvangt de medewerker een e-mail als er nieuwe documenten zijn toegevoegd of aangepast.

Het licentietype bepaalt wat een gebruiker wel en niet kan doen in het systeem. Licentietype medewerker kan bijvoorbeeld alleen documenten inzien, maar niet wijzigen of toevoegen. Managers en kwaliteitsmanagers kunnen dit echter wel.

UserID wordt gebruikt als inlognaam voor het account. Dit moet de gebruiker dus invoeren als hij/zij inlogt op SpotOnMedics.

De checkbox Accountgegevens via e-mail naar gebruiker draagt er zorg voor dat de gegevens zoals het wachtwoord en gebruikersnaam naar de nieuwe medewerker worden verzonden.

Tip: Klik als u klaar bent altijd op het diskette icoon onderaan de pagina. Anders worden de gegevens niet opgeslagen.

6.3 Medewerker aanpassen

Als u een medewerker wilt aanpassen omdat bijvoorbeeld de functie, de rechten of de persoonlijke gegevens aangepast moeten worden dan kunt u dit doen door naar de pagina “Configuratie – Algemeen – Gebruikers” te gaan en in plaats van op het groene plusje nu op het kladblokje voor de betreffende gebruiker te klikken.

 (bewerken van een gebruiker)

U komt dan bij de basisgegevens van deze medewerker. De definities van de knoppen en invoervelden kunt u vinden in de vorige paragraaf “medewerker toevoegen”.

Tip: Klik als u klaar bent altijd op het diskette icoon onderaan de pagina. Anders worden de gegevens niet opgeslagen.

6.4 Wachtwoord medewerker resetten

Wanneer u zich in de overzichtspagina van uw medewerkers bevindt (daar waar u ook een nieuwe medewerker kunt toevoegen) vindt u rechts naast de medewerker een sleutel . Als u hier op klikt wordt er een e-mail naar die gebruiker verstuurd met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

U vindt de gele sleutel  aan de rechterkant van het scherm (per medewerker).

Als u de checkbox “Accountgegevens via e-mail naar gebruiker” aanvinkt wordt het nieuwe wachtwoord naar de desbetreffende gebruiker verzonden. 

Tip: Klik als u klaar bent altijd op het diskette icoon onderaan de pagina. Anders worden de gegevens niet opgeslagen.

7. Kunt u hulp gebruiken?

7.1 Wij wensen u veel succes en werkplezier toe!

Wij wensen u veel succes bij de implementatie van het kwaliteitshandboek en bij het continu verbeteren van uw praktijk.

Indien u hulp kunt gebruiken bij het gebruik van het kwaliteitshandboek dan verwijzen wij u graag door naar (uw praktijkcoach van) Fys’Optima / InPraktijk. De algemene contactgegevens zijn als volgt:

Contactgegevens:
Fys’Optima / InPraktijk
T: 0416 330 622
W: Fys’Optima / InPraktijk

Technische vragen
Indien u technische vragen heeft over het handboek dan kunt u hiervoor een ticket aanmaken via het supportsysteem. Klik hier om een ticket aan te maken.

Contactgegevens:
SpotOnMedics Supportdesk
T: 088 6600 800
E: support@SpotOnMedics.nl

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht