Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Ik wil wel abonnementen incasseren, maar ik maak geen gebruiken van SpotOnMedics Financieel, hoe kunnen wij een SEPA bestand aanmaken?

  • Automatische incasso
  • SpotOnMedics Financieel

Maakt u geen gebruik van SpotOnMedics Financieel, maar wilt u wel graag de abonnementen incasseren, dan heeft u de mogelijkheid om ‘SpotOnMedics Fianancieel Incasso Only’ administratie af te nemen. U krijgt een Yuki omgeving, waarin u SEPA bestanden kunt aanmaken.

Met de SpotOnMedics Financieel SEPA incassomodule kunnen verkoopfacturen eenvoudig worden geïncasseerd. Het is mogelijk de verkoopfacturen te selecteren uit de ‘nog te incasseren’ lijst, vervolgens maakt SpotOnMedics financieel één SEPA incassobestand aan dat je bij de bank kunt inleveren. Tenslotte zullen de facturen in het SEPA incassobestand automatisch door de bank geïnd worden. Het voordeel van de incassomodule is dat het niet langer nodig is om alle gegevens in te voeren op de website van de bank.

Zie voor een verdere uitleg voor het incasseren van verkoopfacturen de website van Yuki.

Wilt u geen gebruik maken van de module ‘SpotOnMedics Financieel Incasso Only’, dan dient u zelf het xls bestand van FysioOne om te zetten naar een SEPA bestand.

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht