Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe werkt de Fysio Meeneemservice in FysioOne?

  • Declareren
  • Patiënt Afspraak
  • SpotOnMedics FysioOne

Fysio Meenemenservice

Patiënten met de aanvullende verzekering OHRA Sterk, OHRA Aanvullend of OHRA Extra Aanvullend in combinatie met de Fysio Meeneemservice van OHRA kunnen tot 9 behandelingen meenemen naar het volgende jaar. Via het tabblad Polissen in de patiëntenkaart kunt u zien of de Fysio Meeneemservice in het voorgaande jaar is afgesloten. De Fysio Meeneemservice wordt als een “apart” pakket getoond.

Voor de patiënten welke vervolgens in het huidige jaar ook verzekerd zijn bij OHRA en een aanvullende verzekering hebben met een dekking voor Fysiotherapie kunnen fysiobehandelingen meenemen. Is dit het geval, dan wordt er in de patiëntenkaart bij het tabblad Polissen in 2021 het menu voor de Fysio Meeneemservice getoond. Dit menu wordt getoond boven de polisinformatie.

In het menu voor de Fysio Meeneemservice zijn de volgende onderdelen opgenomen

  1. Het jaar: Dit betreft het jaar vanuit waar eventuele behandelingen worden meegenomen.
  2. Aantal: Het totaal aantal behandelingen welke meegenomen kunnen worden.
  3. Toelichting: Een opsomming van 1) het aantal behandelingen in de aanvullende verzekering vanuit het voorgaande jaar. 2) Het aantal behandelingen welke in het voorgaande jaar zijn gedeclareerd. 3) Het verschil tussen 1 en 2, ofwel het aantal behandelingen welke meegenomen kunnen worden naar het volgende jaar.

 

Aanpassen aantal behandelingen

Het aantal behandelingen welke meegenomen kunnen worden kan alleen bepaald worden voor de behandelingen welke zijn geregistreerd in uw FysioOne omgeving. Indien de patiënt elders fysiobehandelingen heeft gehad dan kan het zijn dat deze gegevens niet correct zijn. Bent u op de hoogte van het feit dat de patiënt het voorgaande jaar elders behandelingen heeft gehad, dan heeft u de mogelijkheid om het aantal welke meegenomen kan worden aan te passen. U klikt hiervoor op het bewerken icoon onder acties.

Door op het bewerken icoon te klikken onder acties kunt u het aantal meenemen vanuit vorig jaar handmatig aanpassen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wijziging te voorzien van een opmerking/uitleg.

Iedere wijziging welke u doorvoert betreffende de Fysio Meeneemservice wordt geregistreerd bij de log (tabblad algemeen) in de patiëntenkaart.

Agendaitem toevoegen

Bij het inplannen van een afspraak bij een patiënt welke gebruik maakt van de Fysio Meeneemservice wordt bij de informatie over het aantal behandelingen en de verzekeringsgegevens getoond hoeveel behandelingen er meegenomen worden vanuit het vorige jaar.

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht