Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe kunt u een prestatiecode aanmaken/gebruiken voor een tijdig afgemelde afspraak?

  • Declareren
  • SpotOnMedics FysioOne

Prestatiecode 1961 > Tijdig afgemelde afspraak (wanneer u start met FysioOne, dan is deze prestatiecode al reeds voor u aangemaakt)

U kunt via configuratie > declareren > prestatiecodes zoeken op de code ‘1961’. Voor een ‘tijdig afgemelde afspraak’ heeft u de mogelijkheid om een specifieke prestatiecode te gebruiken, namelijk 1961. Deze code kunt u gebruiken wanneer de patiënt tijdig de afspraak heeft afgezegd (bijv. binnen 24 uur). Aan deze prestatiecode hoeft u geen tarief te hangen.

U dient in de afspraak de prestatiecode te wijzigen, zodat de prestatiecode aangepast wordt naar een 1961 code. Dit kunt u doen door de afspraak op te zoeken in de agenda. Hier klikt u op de afspraak (naam patient), zodat u in de agenda details komt.

 

Ook kunt de prestatiecode aanpassen door de afspraak te zoeken in de patiëntenkaart. Dit kan via cliënt in het hoofdnavigatiemenu > zoek op de naam of geboortedatum van de patiënt > klik op de naam van de patiënt > zoek in de tab ‘trajecten’ de afspraak op. Klik op het loepje voor de afspraak. Op deze manier komt u ook in de agenda details terecht van de afspraak.

Wanneer u niet de prestatiecode 1961, maar een andere prestatiecode wil gebruiken, dan heeft u de mogelijkheid om zelf een prestatiecode aan te maken. Dit kun u doen door te gaan naar configuratie > declareren > prestatiecodes. Hier klikt u op de groen +.

 

 

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht