Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe koppel ik een specialisatiekaart aan een (zelfgemaakte) categorie?

In FysioOne is het mogelijk om aan uw (zelfgemaakte) categorieën een specialisatie kaart te koppelen. Het koppelen van een specialisatie kaart aan een categorie gaat via de configuratie.

U navigeert naar configuratie –> Declareren –> verrichtingen –> Categorieën. U klikt hier op het loepje van de categorie waar u een specialisatie kaart aan wilt koppelen. Vervolgens klikt u bij het tabblad “instellingen” op het groene plusje.

Bij kaart kiest u voor de specialisatie kaart* welke u aan de categorie wenst te koppelen. Let erop dat u alleen kunt kiezen uit specialisatie kaarten welke ook beschikbaar zijn in uw omgeving. Na het selecteren van de specialisatie kaart klikt u op opslaan.

 

Wanneer u vervolgens de selectie opslaat en terug gaat naar “instellingen voor categorie” ziet u welke dossier en intake structuur gekoppeld zijn aan de categorie.

Om een bestaande koppeling tussen categorie en specialisatie kaart te deactiveren (ontkoppelen) klikt u op het “bewerken” icoon. U krijgt dan weer de optie om een kaart te koppelen. In dit geval maakt u de keuze voor “–geen kaart–“. Wanneer u de selectie opslaat ziet u dat er geen kaart gekoppeld is. In dit geval zal de reguliere fysiotherapie kaart gekozen worden volgens de omgeving instellingen.

*Wanneer u kiest voor de specialisatie kaart kinderfysiotherapie 2.0 wordt aan de categorie de dossier- en intake structuur van de KFT motorische ontwikkeling kaart gekoppeld. Indien u juist de KFT orthopedische inspanning of KFT medische onverklaarbaar wenst te koppelen dient u contact op te nemen met het Klant Contact Center van SpotOnMedics.

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht