Veelgestelde vragen
terug naar overzicht

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen in FysioOne?

  • Algemeen
  • Configuratie
  • Gebruikers
  • Inloggen
  • SpotOnMedics FysioOne

Om uw wachtwoord te wijzigen in FysioOne dient u onderstaande stappen te volgen. Ook patiënten die gebruik maken van het patiëntenportaal hebben via onderstaande stappen de mogelijkheid om hun wachtwoord opnieuw op te vragen of te wijzigen.

Stap 1: inlogscherm

Ga naar https://login.spotonmedics.nl

Stap 2: wachtwoord vergeten/wijzigen

Klik op ‘wachtwoord vergeten/wijzigen’ om een nieuw wachtwoord aan te kunnen maken.

Stap 3: e-mailadres invullen

Vul uw e-mailadres in die bekend is bij de praktijk.

Wanneer uw e-mailadres bij meerdere accounts bekend is, zal gevraagd worden naar uw gebruikersnaam. Wanneer u uw gebruikersnaam heeft ingevuld, klikt u op de knop ‘herstel wachtwoord’.

Na het invullen van uw e-mailadres en eventueel uw gebruikersnaam wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze e-mail moet binnen maximaal 10 minuten in uw e-mailbox terecht komen. Heeft u de e-mail na 10 minuten niet ontvangen, controleer dan altijd even uw spambox. Heeft u ook hier de e-mail niet ontvangen dan adviseren wij u om contact op te met ons klant contact center.

Stap 4: wachtwoord opnieuw instellen

Middels onderstaand e-mailbericht heeft u de mogelijkheid om via de link uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Heeft u zelf niet aangegeven dat u uw wachtwoord wil wijzigen, maar ontvangt u toch deze e-mail, dan heeft u de mogelijkheid om middels de tweede link het verzoek te annuleren.

 

Stap 5: nieuw wachtwoord

Door op de link te klikken krijgt u onderstaande pagina te zien. Hier heeft u de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te vullen. Let op dat u voldoet aan onderstaande eisen en klik op de knop ‘wachtwoord opslaan’.

Stap 6: wachtwoord opgeslagen

Het nieuwe wachtwoord is opgeslagen. U ontvangt per mail een e-mail met daarin een link om uw nieuwe wachtwoord te bevestigen. Let op: tot die tijd kunt u niet inloggen, u dient echt het wachtwoord eerst te bevestigen!

Zie onderstaande e-mail als voorbeeld. Door op de link in de e-mail te klikken bevestigt u dat uw wachtwoord gewijzigd is.

Stap 7: wachtwoord aangepast

Uw wachtwoord is aangepast. U krijgt onderstaand scherm te zien. Hier heeft u de mogelijkheid om direct naar de inlogpagina te gaan. Druk hiervoor op de gele knop ‘naar inlogpagina’.

Hier heeft u de mogelijkheid om direct naar de inlogpagina te gaan. Druk hiervoor op de gele knop ‘naar inlogpagina’.

Hierna kunt u met uw nieuwe wachtwoord inloggen in SpotOnMedics FysioOne.

 

Is deze uitleg door u ervaren als nuttig of niet nuttig?

Nuttig
Niet nuttig
Bevestig
Oops, verkeerde knop. Ga terug.
Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht

Tip: handleiding jaarovergang (klik hier)