Welkom op de SpotOnMedics Event kalender! Lees meer over onze producten en diensten

SpotOnMedics

Evenementenkalender van 2017, klein en groot!

SCHRIJF U IN OM OP DE HOOGTE GEHOUDEN TE WORDEN

EVENT KALENDER 2017

WAAR MOGEN Wij U ONTMOETEN?

10-05-2017

STARTERSMARKT FYSIOTHERAPIE

(Verlopen) Wat te doen als je (bijna) afgestudeerd fysiotherapeut bent? Op 18 mei is hier een speciale startersdag voor. SpotOnMedics is aanwezig om kennis en ideeën uit te wisselen en te praten over de Praktijk van de Toekomst. HAN, Nijmegen.

Verlopen
15-05-2017

GEBRUIKERSOVERLEG WITTEMEER

(Verlopen)  Overleg dat alleen voor leden uit de Wittemeer groep wordt gehouden. Hierbij informeren we alle gebruikers over de laatste ontwikkelingen en functionaliteiten. Bespreking wensenlijst en prioritering.

Verlopen
15-06-2017

INSPIRATIESESSIE: PRAKTIJK VAN DE TOEKOMST

(Verlopen)  Op donderdag 15 juni presenteert SpotOnMedics in samenwerking met Google en Physitrack hoe u de beste toolkit in huis haalt om uw praktijk klaar te stomen voor de toekomst. Laat u inspireren!

20-06-2017

INSPIRATIESESSIE: PRAKTIJK VAN DE TOEKOMST

(Verlopen)  Op dinsdag 20 juni presenteert SpotOnMedics in samenwerking met Google en Physitrack hoe u de beste toolkit in huis haalt om uw praktijk klaar te stomen voor de toekomst. Laat u inspireren!

07-09-2017

Inspiratiesessies voor toekomstige fysiotherapeuten

SpotOnMedics is door hogeschool Fontys uitgenodigd als gastspreker om haar studenten meer te vertellen over de praktijk van de toekomst. Waar moeten de studenten rekening mee houden en wat kunnen ze verwachten? Uiteraard gaan de studenten ook aan de slag in het FysioOne PatiëntenDossier om SpotOnMedics alvast eigen te maken.

12-09-2017

SPOTONMEDICS GEBRUIKERSEVENT

Op dinsdag 12 september 2017 organiseert SpotOnMedics haar jaarlijkse Gebruikersevent. Tickets voor het event zijn binnenkort beschikbaar. Tip: blok deze dag alvast in uw agenda, want dit wilt u niet missen!

Meer informatie
25-09-2017

GEBRUIKERSOVERLEG WITTEMEER

Overleg dat alleen voor leden uit de Wittemeer groep wordt gehouden. Hierbij informeren we alle gebruikers over de laatste ontwikkelingen en functionaliteiten. Bespreking wensenlijst en prioritering.

Besloten event
29-09-2017

NVFL JUBILEUMCONGRES

Over medische ontwikkelingen en de dagelijkse praktijk  van de oedeem- en oncologiefysiotherapeut. SpotOnMedics is gold sponsor en presenteert haar unieke oedeem specialisatiekaart!

Inschrijven
30-09-2017

NVFL JUBILEUMCONGRES

Over medische ontwikkelingen en de dagelijkse praktijk  van de oedeem- en oncologiefysiotherapeut. SpotOnMedics is gold sponsor en presenteert haar unieke oedeem specialisatiekaart! Tijdens de lunch op 30-9 geven wij hier een presentatie over. Bent u erbij?

Inschrijven
06-10-2017

MEDISCH ONDERNEMEN LIVE

Hier vindt u producten, diensten, inspirerende sprekers, trends, praktische sessies en vele vakgenoten om kennis en ervaring mee uit te wisselen. SpotOnMedics is Silver Partner. Komt u ook naar onze presentatie?

Inschrijven
07-10-2017

MEDISCH ONDERNEMEN LIVE

Hier vindt u producten, diensten, inspirerende sprekers, trends, praktische sessies en vele vakgenoten om kennis en ervaring mee uit te wisselen. SpotOnMedics is Silver Partner. Komt u ook naar onze presentatie?

Inschrijven
04-11-2017

DAG VAN DE FYSIOTHERAPEUT (DVDF)

Volg lezingen over wetenschap, vakinhoud, innovatie en ondernemerschap. Ga aan de slag tijdens de workshops en bekijk de laatste innovaties en producten. SpotOnMedics is als Gold partner weer aanwezig op DVDF 2017.

Meer info
30-11-2017

KLEIN GEBR OVERLEG FYS'OPTIMA

Overleg dat alleen voor leden uit de Fys’Optima groep wordt gehouden. Hierbij informeren we alle gebruikers over de laatste ontwikkelingen en functionaliteiten. Bespreking wensenlijst en prioritering.

Besloten event
TOON ALLE EVENTS

WAT KUNT U VERWACHTEN?

BREAKOUT SESSIES

SpotOnMedics start een event vaak met een plenaire sessie. Daarnaast proberen wij altijd breakout sessies te organiseren. Tijdens deze breakout sessies is er ruimte om met een kleinere groep de diepte in te gaan en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

SPREKERS OP ONZE EVENTS

Quote:

"Elke dag een stukje beter"

Frans Rientjes - CEO

SAMEN STERKER

WILT U SAMEN MET SPOTONMEDICS EEN EVENT ORGANISEREN?

MAIL ONZE EVENT MANAGER