Training / Event
terug naar overzicht

Online masterclass SpotOnMedics Intelligence (3/3)

  • Masterclass
  • SpotOnMedics
  • Key user
  • Kwaliteitsmanager
  • Praktijkhouder
  • Intelligence
  • Online

Voor iedereen die start met SpotOnMedics Intelligence. Bij afname van een licentie bent u automatisch ingeschreven. Verdere instructies volgen per e-mail. De masterclasses vinden volledig online plaats. De vorige serie werd gemiddeld beoordeeld met een 8,9.

Waarom deze opleiding?
De complexiteit en exponentiële groei van data creëert een grote uitdaging voor de praktijk van de toekomst. Hoe praktijken deze uitdaging kunnen aangaan met SpotOnMedics Intelligence vertellen we graag in de online masterclasses. In drie sessies leert u op een efficiënte manier te werken met de tool. Middels handvatten en tips kunt u na de masterclasses uw data omzetten naar waarde in uw praktijkvoering.

Voor wie
Praktijkhouders, kwaliteitsmanagers en key-users uit de praktijk die betrokken zijn bij het werken met SpotOnMedics Intelligence. Maximaal 3 deelnemers per praktijk.

Inhoud opleiding
De serie bestaat uit 3 online masterclasses. De volgende 5 onderdelen komen aan bod.

1. Analytics & Intelligence
In dit eerste onderdeel van de masterclass maken we kennis met het analyseren van de eigen praktijkdata. Welke data wordt er verzameld in het all-in-one platform FysioOne? Hoe kunt u het verzamelproces dusdanig beïnvloeden dat dit op een uniforme wijze verloopt, zodat er homogene data wordt verzameld binnen de praktijk? En, niet te vergeten, hoe analyseert u op correcte wijze in SpotOnMedics Intelligence?

2. Benchmarking
Tijdens de masterclass ligt niet alleen de focus op interne benchmarking – vergelijken binnen de praktijk of het netwerk  – maar ook op externe gegevensverzamelingen. Wat betekent benchmarking en hoe past u benchmarking op de meest efficiënte manier toe? Na afloop van deze training  is uw praktijk klaar voor het maken van analyses binnen de praktijk.

3. Instructiesessie
In deze instructiesessie gaan we gezamenlijk aan de slag in SpotOnMedics Intelligence. In de dashboards kunt u gebruik maken van meerdere werkbladen. We nemen u mee door deze werkbladen, en geven uitleg over verschillende tips & tricks die efficiënt analyseren mogelijk maakt. Dit wordt getoetst met oefenmateriaal.

4. Oefeningen, opdrachten, casuïstiek
Om zo efficiënt mogelijk te leren werken met SpotOnMedics Intelligence adviseert SpotOnMedics de praktijk om haar opgedane vaardigheden en kennis te testen met oefeningen, opdrachten en casussen uit de praktijk. Daarom wordt tijdens de masterclasses naast het theoretische kader ook tijd geïnvesteerd aan de praktische kant, door verschillende analyses uit te voeren.

5. Gastcollege van een expert
Om de opgedane kennis in praktijk te brengen staat het laatste onderdeel van de masterclass in het teken van het werken met praktijkcasussen en het uitwisselen van ervaringen over SpotOnMedics Intelligence. Hoe werken collega therapeuten met de analysetool? Wat betekenen de Intelligence werkzaamheden voor u? In een interactieve sessie deelt een expert uit het werkveld de opgedane kennis en ervaringen met Intelligence.

Duur en cursusdata
Online masterclass 1: maandag 7 september 2020, 14.00 – 16.00 uur
Online masterclass 2: dinsdag 15 september 2020, 14.00 – 16.00 uur
Online masterclass 3: maandag 28 september, 2020, 14.00 – 16.30 uur

Docenten
De masterclasses wordt door SpotOnMedics aangeboden. De data scientists van SpotOnMedics zullen het merendeel van de sessies verzorgen. Aan het einde van de reeks wordt een gastcollege verzorgd door een collega-praktijkhouder.

   Monique Rientjes             Jitse Stel

Investering
Aan deelname zijn geen extra kosten verbonden. De masterclasses zijn onderdeel van het implementatietraject. U heeft een licentie nodig.

Accreditatie
Niet van toepassing.

Niveau
Beginners.

Locatie
Volledig online. U krijgt instructies per e-mail toegestuurd.

Materiaal
U heeft een tablet, laptop of pc nodig met een goede internetverbinding.


Wat deelnemers zeggen:

“Er was in de masterclasses steeds genoeg tijd om vragen te stellen. Dat hielp enorm in het eigen maken van de tool. Door de bijeenkomsten konden we in de praktijk goed aan de slag met onze dataset.”

“Per e-mail las ik over Intelligence en de masterclasses. Ik was meteen geïnteresseerd. Na de inschrijving ontving ik een e-reader die ik thuis al kon doornemen en die behulpzaam was in het leertraject. De locatie was goed, de docenten inclusief gastspreker waren zeer kundig!”

Meer informatie over SpotOnMedics Intelligence? Klik hier

Wij ontvangen graag uw feedback over deze pagina. Vult u het formulier in en wij nemen indien nodig contact met u op. Bij voorbaat dank.
Praktijknaam
E-mailadres
Bericht